Praktisk infoVELKOMMEN HOS VIBEKE BIE (f. 1977)

I mit arbejdsliv er jeg autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi, med en travl og spændende arbejdsdag. I mit privatliv er jeg gift og mor til to aktive teenagere. Jeg er et menneske, der gerne vil skabe en hverdag i balance, og som samtidig kender til, hvor utrolig svært det kan være.

I mine samtaler tager jeg udgangspunkt i, at det skal være et trygt og ligeværdigt samarbejde. Mine bidrag kommer ikke fra et bedrevidende sted, men er baseret på det, jeg kan se fra mit faglige ståsted og fra mit ønske om at skabe et godt sted, hvor du tager skridt videre med det, der er vigtigt for dig.

Opstart af nye forløb

Jeg lukker for tilgang til terapi i travle perioder, hvor det ikke er muligt at lave et sammenhængende forløb. Det gør jeg, fordi det er vigtigt at have en god opstart i terapi med tider tæt på hinanden. Sådan er det ikke med supervision. Der kan der godt gå lidt længere tid mellem samtalerne. Jeg har ikke venteliste, da den desværre let bliver for lang. Det står på forsiden, når der er åbent for tilgang i terapi. 

Priser - Terapi

Til forskel fra supervision er terapi en momsfri ydelse. Du kan vælge mellem en kortere eller længere samtale. Første samtale er altid af en times varighed. 


Terapi - individuelle samtaler:

  • 40-45 min. á 1000 kr.
  • 55-60 min. á 1250 kr.


Man skal forvente en årlig prisstigning.

Online kalender

Når du er oprettet som klient, kan du booke tider via den online kalender. Hvis du har været i forløb hos mig inden for de sidste 5 år, skal du kontakte mig for at få genaktiveret din side og få adgang til kalenderen igen. Hvis kalenderen er fuldt booket af igangværende forløb, er der desværre ikke mulighed for et nyt forløb, men måske kun en enkelt samtale. Det er ærgerligt, og i de situationer vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig med navne på andre dygtige psykologer. Du finder link til online booking her

Henvisning og tilskud

Du kan ikke få tilskud fra regionen hos mig på en henvisning fra lægen, da jeg ikke har overenskomst med regionen. Du kan i stedet undersøge, om du kan få tilskud din forsikring, Sygeforsikring Danmark, din arbejdsplads, A-kasse eller fagforening. Hvis du får tilskud fra en anden betaler, betaler du selv dine fakturaer til mig og sørger derefter for at få refunderet beløbet fra fx din forsikring.

Priser - Supervision

Til forskel fra terapi, er supervision og coaching momspligtige ydelser.


Individuel supervision og coaching:

  • 1250 kr. / time, ekskl. moms


Supervision i gruppe, 2-8 personer:

  • 1875 kr. / time, ekskl. moms


Som med terapi er der en årlig prisstigning.

Afbudsregler og betaling

Rettidigt afbud er inden kl. 12 dagen før. Ved for sent afbud inden kl. 7 på dagen opkræves halvdelen af samtales gebyr. Ved afbud efter kl. 7 samme dag opkræves det fulde gebyr. Ved supervision i grupper fremgår afbudsreglen af kontrakten. 


Betaling foregår via kontooverførsel til min konto i Danske Bank, Frederikshavn afdeling, reg.nr. 4782 og kontonr. 4782109413.