Velkommen hos Vibeke Bie (f. 1977)

I mit arbejdsliv er jeg autoriseret psykolog med en travl og spændende arbejdsdag. I mit privatliv er jeg gift og mor til to aktive teenagere. Jeg er derfor også et menneske, der gerne vil skabe en hverdag i balance, og som samtidig kender til, hvor svært det kan være.


I mine samtaler, uanset om det er supervision eller terapi, tager jeg udgangspunkt i, at det skal være et trygt og ligeværdigt samarbejde. Mine bidrag kommer dermed ikke fra et bedrevidende sted, men er baseret på det, jeg kan se fra mit faglige ståsted og fra mit ønske om at skabe en tryg ramme, hvor du kan tage skridt videre med det, der er vigtigt for dig.


Praktisk info 

Opstart af nye forløb

Jeg lukker for tilgang til terapi i travle perioder, hvor det ikke er muligt at lave et sammenhængende forløb. Det gør jeg, fordi det er vigtigt at have en god opstart i terapi med tider tæt på hinanden. Sådan er det ikke med supervision. Der kan der godt gå lidt længere tid mellem samtalerne. Jeg har ikke venteliste, da den desværre let bliver for lang. Det står på forsiden, når der er åbent for tilgang i terapi. 

Priser - Terapi

Til forskel fra supervision er terapi en momsfri ydelse. Du kan vælge mellem en kortere samtale på 40 minutter eller en længere på 55 minutter. Første samtale er altid af en times varighed. 


Terapi - individuelle samtaler:

  • 40-45 min. á 1000 kr.
  • 55-60 min. á 1200 kr.


Man skal forvente en årlig prisstigning på ca. 2% på ydelserne.

Online kalender

Når du er oprettet i mit system som aktiv klient, kan du booke tider via den online kalender. Hvis du har været i forløb hos mig inden for de sidste 5 år, skal du blot kontakte mig for at få genaktiveret din side og få adgang til kalenderen igen. 


Bemærk, at du også kan booke tider til online-samtaler i stedet for fysisk fremmøde.


Du finder link til online booking her

Henvisning og tilskud

Du kan ikke få tilskud fra regionen hos mig på en henvisning fra lægen, da jeg ikke har overenskomst med regionen. Du kan i stedet undersøge, om du kan få tilskud din forsikring, Sygeforsikring Danmark, din arbejdsplads, A-kasse eller fagforening. Hvis du får tilskud fra en anden betaler, betaler du selv dine fakturaer til mig og sørger derefter for at få refunderet beløbet fra fx din forsikring.

Priser - Supervision

Til forskel fra terapi, er supervision og coaching momspligtige ydelser, hvorfor prisen i alt bliver højere pga. den inkluderede moms. 


Individuel supervision og coaching

  • 1200 kr. / time, ekskl. moms


Supervision i gruppe, 2-8 personer 

  • 1800 kr. / time, ekskl. moms


Bemærk, supervision ifm. psykologernes autorisation eller specialistuddannelse er fritaget for moms.

Afbudsregler og betaling

Rettidigt afbud er inden kl. 12 dagen før. Ved for sent afbud inden kl. 7 på dagen opkræves halvdelen af samtales gebyr. Ved afbud efter kl. 7 samme dag opkræves det fulde gebyr. Ved supervision i grupper fremgår afbudsreglen af kontrakten. 


Betaling foregår via kontooverførsel til min konto i Danske Bank, Frederikshavn afdeling, reg.nr. 4782 og kontonr. 4782109413.