KURSER

UNDERVISNING SKAL VÆRE LEVENDE OG RELEVANT

Jeg underviser i emner, der har min interesse og ekspertise med udgangspunkt i Acceptance and Commitment Therapy (ACT).


ACT er en evidensbaseret metode i psykoterapi, der også er særdeles nyttig i andre typer funktioner og jobs. ACT handler nemlig om at styrke seks psykologiske processer, der tilsammen styrker vores psykologiske fleksibilitet.


Psykologisk fleksibilitet gør, at vi lettere kan forblive åbne og nærværende selv i komplekse situationer, hvilket påvirker den måde vi agerer og tager beslutninger på. 


Undervisning og træning i ACT giver derfor mening, uanset om formålet er at hjælpe os selv eller styrke vores evne til at hjælpe andre. 


Når jeg hyres til en opgave, skræddersyr jeg altid undervisningen, så der bygges bro til den hverdag, hvori undervisningen og træningen skal give mening, og så det er relevant og sjovt at lære nyt.


Kontakt mig, hvis I overvejer ACT-uddannelse og træning ift. de opgaver og udfordringer I har, uanset om I er på begynderniveau eller øvede. 

Kurser med åben tilmelding

Jeg underviser på enkelte kurser, der er åbne for specifikke målgrupper. Her finder du link til aktuelle kurser, der er åbne for tilmelding. 


ACT now -

follow up




1.-2. februar 2024 afholder Lægernes Uddannelses Forening dette opfølgningskursus for læger, der tidligere har deltaget i et ACT-grundkursus. Programmet er anvendelsesorienteret med fokus på masser af træning. Så dette kursus er for dem, der ønsker at holde gryden i kog og ACT-færdighederne vedlige. Kurset foregår på skønne Dallund Slot. Læs om kurset her.


ACT now -

grundkursus




15.-22. september 2024 afholder Lægernes Uddannelses Forening  dette 5-dages grundkursus i ACT. Jeg har undervist og udviklet på kurset siden det blev afholdt for første gang i 2015, og jeg er stolt over at kunne sige, at det aldrig er helt det sammen, men derimod spændende og nyt fra gang til gang. I 2023 bliver kurset afholdt i det skønne Costa Brava nord for Barcelona. Læs mere om kurset her.


Vibeke kan undervise! Hun er vidende, velforberedt, velformuleret og lyttende. Hun motiverer og inspirerer ved sin levende og engagerede holdning og fremtræden. Hun bruger sin store erfaring med klienter/ patienter og medinddrager kursisterne aktivt i undervisningen. Kursisternes evaluering af Vibekes undervisning og udbyttet af den er helt i top. Vibeke har imponeret og fortjener den varmeste anbefaling som underviser i et stort og svært emne.


Uddrag fra anbefaling givet af: 

Mette Wanning, læge og tidligere bestyrelsesmedlem hos Lægernes Uddannelses Forening


Se anbefalingen på LinkedIn.